Krisztina Konyhája

Marinált eper-indul az eperszezon

2014. május 04. 08:39 - krisztinakonyhaja

Eper szezon idején ez a szuper egyszerű csemege kihagyhatatlan. Már 2-3 éve minden szezon elején elkészítem ezt a könnyű és izgalmas csemegét, annyira egyszerű, mert összesen 3 hozzávaló és mégis olyan izgalmas ízvilág, ami eltér a megszokott cukrozott epertől, hogy szinte kiált a balzsamecetért. 3…

Tovább
Szólj hozzá!

Üde borsókrémleves kolbász chips-szel

2014. május 01. 07:56 - krisztinakonyhaja

Ismét eljött a friss és üde krémlevesek ideje.  Előnyük, hogy gyorsan és könnyen elkészíthető és még finomak is. Akár a teraszon is termeszthetünk friss borsót, egy kis útmutató az ültetéshez:  forrás: http://www.growinggrub.co.uk/container/container01_frameset.htm 450 g zsenge zöldborsó 3,5 dl…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása