Krisztina Konyhája

Tejfölös gombapörkölt, macisajttal töltött bazsalikomos sült paradicsommal

2010. szeptember 24. 08:42 - krisztinakonyhaja

Egy nagyon egyszerű savanyúság helyett is beillő köretet készítettem a tejfölös gombapörkölthöz, amit tarhonyával tálaltam. A gombapörkölt egy teljesen hagyományosan elkészített pörkölt volt tejföllel, ezért a receptet nem is írnám le. Viszont savanyúság helyett egy nagyon finom macisajttal töltött sült paradicsom készült.

A paradicsomokat felkarikáztam, inkább picit vastagabb szeletekre, sóztam borsoztam, a belső oldalára szárított bazsalikom is került. A két paradicsomszelet közé macisajtkrémet kentem. Teflon serpenyőben 1 csepp olíva olajon mindkét oldalát többször átfordítva megsütöttem. Szinte átvette a főétel helyét :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kavarda.blog.hu/api/trackback/id/tr2813997278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása