Krisztina Konyhája

Ismét grillpác vasárnapi sütögetéshez

2011. május 29. 15:09 - krisztinakonyhaja

Ismét grilleztünk, mivel az idő szép és nagyon szeretjük azokat a tevékenységeket, amik a grillezés során adódnak, úgy, mint pácolás, sütögetés, beszélgetések stb., így ma is előkerült a grillsütő.

Egy egyszerű, de annál finomabb pác készült a csirkéhez:

Hozzávalók:

csirkemellfilé
mustár
2 ek. méz
só, bors
1/4 hagyma
1 gerezd fokhagyma
rozmaring
borsikafű
kakukkfű
tárkony
bazsalikom
1 pici olívaolaj

A hússzeleteket egy tálba tesszük, a mustárt összekeverjük az olajjal és a mézzel sózzuk, borsozzuk, majd a hagymát és a fokhagymát hagymanyomóval áttörjük és hozzákeverjük a mustárhoz, végül a fűszereket apróra vágjuk (vagy használhatunk szárított fűszerkeveréket is, az is kiváló erre a célra) és ezt is hozzákeverjük a mustárhoz, végül a  húst jó alaposan bedörzsöljük vele. 1 éjszakát hűtőszekrényben érleljük.



3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kavarda.blog.hu/api/trackback/id/tr2813997440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gizi 2011.05.29. 21:13:03

Nagyon finom lehet ez a pác, viszem is a receptet magammal.:)

Bianka 2011.05.30. 15:06:53

Finom ki kéne próbálni

Lívia 2011.06.05. 19:21:36

Imádom a grill ételeket, a kerti partikat. Biztos finom volt és jól is néz ki.
süti beállítások módosítása