Krisztina Konyhája

Római tojásleves

2011. november 26. 11:13 - krisztinakonyhaja

Figyelem! Egyszerű, villámgyors és nagyon olasz!

1 liter csirkehúsleves
4 tojás
1,5 ek. parmezán
1/4 ek só
1/4 ek bors
1/4 ek petrezselyem
/A sózás az alapleves ízétől függően kicsit változhat/

A tojásokat a sóval és a borssal elkeverjük, majd lassan a leveshez keverjük, 5 percig főzzük, a végén petrezselyemmel megszórjuk.



4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kavarda.blog.hu/api/trackback/id/tr6913997510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollanyu 2011.11.27. 01:46:19

Tojásleves mindenhogyan jöhet nekem:) Jól hangzik ez a parmezános változat is,

Krisztina konyhája 2011.11.27. 09:24:03

Olyan mediterrán tojásleves, kicsit eltér a mi hagyományos tojáslevesünktől, de tényleg finom ilyen hidegben.

Bianka 2011.11.27. 10:46:40

Nem szeretem, de ez valahogy gusztusosabb mint egy átlagos tojásleves, lehet hogy meg is kóstolnám

Krisztina konyhája 2011.11.27. 10:53:06

Érdemes megkóstolni, itthon sem mindenki rajong a tojáslevesért, de ez nem is igazán az, a sajt és az erősebb fűszerezés inkább egy májgombóclevesre emlékeztet.
süti beállítások módosítása