Krisztina Konyhája

Piros Aranyos, sajtos medvehagymás falatka

2012. április 21. 17:51 - krisztinakonyhaja

Mi is lehetne jobb,  mint egy villámgyorsan elkészíthető finom falatka egy szombati munkanap után.Nem tudom Ti, hogy viselitek a szombati plusz munkanapot, mert én személy szerint nagyon rosszul (még akkor is, ha tudom, hogy a jutalom 4 nap munka nélküli pihenés), ezért ilyenkor a főzés és a sütés…

Tovább
3 komment

Virágzó eperkert- avagy virággal és sajttal duplán töltött eper

2012. április 16. 16:51 - krisztinakonyhaja

A második bor amely a Patricius Borháztól érkezett  a Patricius Tokaji Katinka volt.Most ehhez az édes borhoz alkottam borfalatot, be kell vallanom igazi kihívás volt.A bor töppedt szőlőből készült, késő novemberben szüretelték a szőlőt, amikor már a túlérett szemek mellett megjelentek az aszúsodott…

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása